nettiratkaisut

 

Nettisivuratkaisut - yritykselle kotisivut

Nettisivujen peruspalvelut

Vakiona kaikki, mitä tarvitset. Suunnittelemme kaikki sivustot graafisesti ja teknisesti erinomaisesti, esimerkiksi otamme värisokeudet huomioon suunnittelussa.

 • Responsiivinen web-suunnittelu

  Kaikki sivustomme mietitään sekä yleis-, että mobiilinäkyvyydeltään toimiviksi. Et tarvitse enää useita erillisiä sivustoja, vaan yksi sivurunko mukautuu kaikkiin tarpeisiisi.

 • Graafinen suunnittelu

  Ammattilaisemme tuntevat kaikkien toimialojen erityspiirteet ja teemme sivustostasi aina tyylikkään sekä alaasi ja toimintaasi heijastavan. SITESEQ TAKUU: Graafista ilmettä hiomme aina niin pitkään kunnes asiakas sen hyväksyy.

 • Ohjelmointi

  Ohjelmoimme sivut HTML5 & CSS3 -tekniikoilla uusimpien web-standardien / tekniikoiden mukaan, jotta sivustosi on mahdollisimman pitkäikäinen.

 • Julkaisujärjestelmät

  Tavallisin nettisivu rakennetaan Joomla-julkaisujärjestelmään. Tarvittaessa meiltä saa kuitenkin myös Wordpress-sivustoja tai kokonaan räätälöityjä kokonaisuuksia.

 • Google-hakukoneoptimointi

  Kaikki sivustomme sisältävät räätälöidyn Google-hakukoneoptimoinnin. Varmistamme sivustojen julkaisun yhteydessä, että jo Googleen tallentuneet sivulinkit pysyvät tallessa ja että uudet sivut kytkeytyvät hakusanoihin mahdollisimman tehokkaasti.

Nettisivujen lisäpalvelut

Nettisivustot suunnitellaan aina modulaarisesti ja niitä voidaan helposti laajentaa haluttuun suuntaan, myös projektin päättymisen jälkeen. Osaamme neuvoa siinä, mitä sivustolle on hyvä laittaa ja miten nettimaailmaan kannattaa haluamasi informaatio muotoilla.

Lomakkeet

Lomakkeet

Lomakkeet ovat erinomainen tapa jäsentää yhteydenottoa ja tehostaa esim. rekrytointia nettisivuston kautta. Lomakkeita voi laajentaa tarvittaessa tiedoston siirtoon ja erilaisiin vaihtoehtoihin mukautuvaksi.

Google-kartat

Google-kartat

Haluatko asiakkaidesi löytävän lähimmän palvelupisteen vai ovatko referenssisi laajalla maantieteellisellä alueella? Google-kartta tarjoaa todennäköisesti parhaan mahdollisuuden esittää sijainnit interaktiivisella alustalla ajo-ohjeiden kera.

Tuotekatalogit

Räätälöidyt tuotekatalogit

Tuotekatalogi taipuu moneen, joku esittelee tuotteita ja toinen referenssejään. Tärkeintä on helppo toimivuus ja löydettävyys isostakin tietomäärästä. Suuri osa haluaa myös räätälöidyn ylläpitotyökalun, jotka toteutamme aina kanssasi tarpeidesi mukaan.

Kuvakarusellit

Kuvakarusellit

Haluatko sivuille enemmän näyttävyyttä vai vaatiiko toimialasi jopa sitä? Tuotamme myös animoidut ja videoita sisältävät ja muut mutkikkaat kuvakarusellit sivustollesi.

Erikoisvalikot

Erikoisvalikot

Laajoille sivustoille on hyvä räätälöidä valikkorakenne käyttäjää ajatellen. Meiltä saat kosketusnäyttöjä tukevat ja tarpeen vaatiessa asioita esittelevät erikoisvalikot.

Uutiset ja blogit

Uutissivut / blogit

Henkilökohtainen ja usein päivittyvä sisältö on moderni tapa löytää asiakkaita ja pitää sivusto paremmalla sijalla Google-hakutuloksissa.

Kuvagalleriat

Kuvagalleriat

Sanonta "hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" pitää hyvin paikkansa. Näyttävät ja helposti toimivat kuvagalleriat tuovat sivuston yleisilmeeseen hyvän lisän tai tärkeän kuvauksen juuri sinun toiminnastasi. Galleriamme ovat helppoja päivittää ja ne huomioivat mobiililaitteet sekä rajalliset nettiyhteydet rakenteessaan.

Web-kuvantuotanto

Web-kuvantuotanto

Kuvien tuotanto web-ympäristöön vaatii erityisosaamista, jotta kuvan laatu kohtaisi mahdollisimman pienen tiedostokoon. Osaamme myös huomioida mobiililaitteiden haasteet ja korkearesoluutionäyttöjen mahdollisuudet kuvantuotannossa sekä tehdä web-yhteensopivia vektorikuvia.

Google Analytics

Kävijäseurannat

Sivuston toimivuutta osana yrityksesi liiketoimintaa on hyvä optimoida, kun tiedetään miten sivuasi käytetään. Asennamme Google Analytics -palvelun sivullesi ja tarjoamme tarvittaessa apua tietojen tulkinnassa.

Google-kampanjat

Google-kampanjat

Tarjoamme yrityksesi kokoon soveltuvat ratkaisut eri Googlen-mainoskanaviin. Meiltä saat asiantuntevaa apua niin hakusana-huutokauppaan, kuin mainoskuvabannereihin.

Google-optimointi

Laajat hakukoneoptimoinnit

Kun haluat kunnolla panostaa hakukonelöydettävyyteen, meiltä saat kaiken tarvitsemasi modernien ohjeistuksien mukaisesti. Teknisten runkovalmisteluiden ohella voimme tarjota apua myös metatietojen suunnittelussa ja lisäyksessä.

Landing-sivut

Landing-sivut

Erilaisiin digikampanjoihin on hyvä optimoida omat sivut, jotka ohjaavat kävijän tekemään halutun ratkaisun sivustollasi.

Käännökset

Tekstikäännökset

Tuotamme sivustosi kaikille mahdollisille kielille ja osaamme miettiä luettavuuden kuntoon myös haastavien kielien kirjaimistoihin.

CopyWriter-palvelut

Copywriter-palvelut

Tiimistämme löytyy kokeneita journalisteja ja markkinointikielen asiantuntijoita. Pystymme palvelemaan tekstin tuotannossa useilla toimialoilla.

Tekninen Konsultaatio

Konsultaatio

Olemme tehneet yhteistyötä useiden eri alojen ammattilaisten kanssa. Tarjoamme teknistä apua myös ulkoisille tahoille mm. seuraavissa osa-alueissa:

 • Sisällöntuotanto
 • Laajat päivitysohjeet
 • Julkaisujärjestelmä-ohjeet
 • Sivurakenteellinen hakukoneoptimointi / metatiedot
 • SOME-mainostus ja kampanjat
 • Brändikonsultointi