blogi

 

Full Web Solutions

Full Web Solutions = Kokonaisvaltainen web-liiketoiminnan suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Siteseq on toteuttanut laajalti erilaisia kokonaisuuksia digiympäristöön. Olemme tehneet tuotannonohjausjärjestelmiä, verkkokauppoja, extra- ja intranettejä useille eri toimialoille. Osaamme suunnitella kokonaisuuden, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin aina projektisuunnitelman kehityksestä palvelimien ylläpitoon asti. Jos sinulla on vasta orastava idea tai valmis konsepti, joka tarvitsee toteuttajan – ole yhteydessä.

Full Web Solutions -palvelukokonaisuutemme sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee.


verkkokaupat

Verkkokaupat & maksutoiminnot

Verkkokaupat valtaavat alaa perinteisiltä aloilta jatkuvasti ja Siteseqillä haluamme tuoda tämän ratkaisun kaikkien ulottuville. Kauttamme saat palvelut yksinkertaisista tilauskoriratkaisuista aina järeisiin tuoteparametrejä luovasti hyödyntäviin nettikauppoihin integroituna varastohallintajärjestelmiin.

Rakennamme kaupat räätälöidysti tarpeidesi mukaan joko omalla järjestelmällämme tai esim. suositulla Magento-kaupparatkaisulla.

varauskalenteri

Varauskalenterisovellukset

Varauskalenterin avulla saat automatisoitua kaikkia ajan varaukseen liittyviä toimintoja ravintolapöydästä urheiluhalliin. Lisäksi integroinnit maksu- ja CRM-järjestelmiin. Teemme kaikki projektit vankalla kokemuksella lukuisista järjestelmistä.

massasahkopostit

Massasähköpostit

Sähköposti on äärimmäisen tehokas yhteydenottoväline, mutta väärin perustein lähetettynä se luo vain negatiivisia tunteita. Voimme auttaa sinua luomaan yrityksellesi tehokkaan tavan kerätä sähköpostimarkkinointiin soveltuvia asiakkaita sekä ottamaan sähköpostiviestinnän osaksi tehokasta markkinointia.

extranet

Extranetit ja intranetit

Järjestelmien avulla pystyt keskittämään yrityksesi ydintoiminnot ja voit tehostaa toimintojasi ja tietoturvaasi huomattavasti.

Ota yhteyttä,niin autamme sinua löytämään uuden tavan hyödyntää nettiä omassa liiketoiminnassasi

gui

Mobiiliapplikaatiot

Jos olet aikeissa suunnata liiketoimintaasi älypuhelinmarkkinoille, niin saat meiltä kartoituksen siitä miten älypuhelinta voisi hyödyntää osana myyntiä tai palveluitasi. Olemme erikoistuneet erityisesti Android ja iOS-käyttöliittymien kehittämiseen.

kosketusnayttosovellukset

Kosketusnäyttösovellukset

Kosketusnäyttöjen hinnat laskevat ja niiden tuoma lisäarvo leviää kovaa vauhtia monenlaisiin kuluttajatuotteisiin. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan järjestelmän, millä pääset eroon perinteisen painikkeisiin pohjautuvan laitteiston rajoitteista ja tuot älyä laitteisiisi.

hosting

Palvelimet, verkkotunnukset ja sähköpostipalvelut

Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan parhaiden toimijoiden kanssa ja tarjoamme mm.:

  • Webhotellit
  • Virtuaalipalvelimet
  • Virtuaaliset suurlevytilapalvelimet
  • Verkkotunnukset (yli 450 eri päätettä)
  • Sähköpostipalvelut

tietoturva

Tietoturvaratkaisut

Tietoturva on järjestelmien toimivuuden ja osittain jopa asiakasrekisterien laillisuuden kannalta äärimmäisen tärkeää. Kaikki järjestelmämme suunnitellaan tietoturvaa tukevilla metodeilla. Voimme myös tarjota SSL-sertifikaatteja, joilla lisäät asiakkaidesi luottamusta web-palveluihisi.

jarjestelmat

Laajat järjestelmät

Extranettien ja kevyempien asiakasrajapintaan sijoittuvien ratkaisujen ohella teemme myös laajoja yritysten sisäisiä järjestelmiä, jotka parhaimmillaan toimivat portaalina asiakkaan, yrityksen, palveluiden, tuotannon ja markkinoinnin kokonaisuutena.

  • Asiakashallintajärjestelmät
  • Varastonhallintajärjestelmät
  • Tuotannonohjausjärjestelmät
  • Muut räätälöidyt järjestelmät

konsultaatio2

Tekninen konsultaatio

Onko sinulla jo järjestelmä, johon kaipaisit parannuksia tai lisätietoja uusista kehityksistä? Järjestelmäarkkitehtimme vastaavat monenlaisiin teknisiin kysymyksiin toimintausuunnitelmista tietoturvaan.